Vota la millor solució tecnològica contra la solitud no volguda!

Vota la millor solució tecnològica contra la solitud no volguda!

Fins el 27 d’octubre podeu participar i votar una de les 11 idees que han plantejat 11 equips per vèncer la lliga T’activa

Actualitat, Empreses

Comunicació | 21 octubre, 2020

Compartir:

La solitud no volguda és una problemàtica social i de salut, que darrerament s’ha vist potenciada fruit de les mesures preventives en context de COVID-19.

El projecte T’activa, Terrassa Activa i Saludable (Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial, subvencionat per FEDER 2014-2020) liderat pel Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i Ajuntament de Terrassa ha plantejat a la ciutadania aquest repte amb l’objectiu d’obtenir una solució tecnològica per reduir / prevenir la solitud no volguda.

Per aconseguir aquesta solució, s’ha posat en marxa una lliga tecnológica 2.0, amb 11 equips diferents, on només la millor solució serà la guanyadora. Ara s’arriba a la fase on entra en joc l’afició, amb una votació pública de la millor idea.

Quina idea t’agradaria veure feta realitat?

Descubriu i voteu la solució que més us agradi aquí. Teniu temps fins el dia 27 d’octubre. Cada vot és important per trobar la millor proposta de valor al repte de la solitud no volguda.

Finalment, entre tots els projectes, quatre passaran a la final i optaran a tres premis, un d’ells consistent en què el Consorci Sanitari de Terrassa realitzi un testatge i un primer desenvolupament del projecte.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »