Visitem els UAB Open Labs

Visitem els UAB Open Labs

Amb motiu de l’estudi de viabilitat del projecte Care and Autonomy Living Lab (CALL), liderat pel Clúster Salut Mental Catalunya, s’estan duent a terme una sèrie de visites a diferents living labs del territori. En aquesta ocasió vàrem entrevistar els coordinadors dels UAB Open Labs.

Actualitat, Projectes

Comunicació | 3 junio, 2021

Compartir:

El passat mes de febrer es va posar en marxa el Care and Autonomy Living Lab (CALL), l’espai de cocreació impulsat pel CSMC, que acollirà projectes d’innovació tecnològica i social de l’àmbit de les neurociències, la salut mental i l’envelliment.

En aquesta primera etapa, l’equip del CALL està duent a terme l’estudi de viabilitat del projecte visitant diferents Living Labs del territori per conèixer i compartir experiències. Una d’aquestes visites va ser a les instal·lacions de la xarxa UAB Open Labs, un motor per a la innovació digital i social dins del campus i amb vocació de generar aliances amb el territori.

La trobada va fer possible conèixer de més d’aprop la xarxa que impulsen i el treball que fan, però també, trobar sinergies entre les propostes de la UAB i la del CSMC.

Els UAB Open Labs estan oberts i a disposició d’investigadors i investigadores, empreses, societat civil o administració pública com un nou instrument de valorització de productes, de maduració de tecnologies i d’activitats d’experimentació. S’hi inclouen Labs propis de la UAB i Labs en col·laboració amb agents del territori.

Durant la visita, Marta Sánchez Bret cluster manager del CSMC i Joan Moyà-Köhler, responsable del CALL, vàren poder entrevistar a Alfons Miàs, responsable de l’Equip UAB Open Labs i Konstantinos Kourkoutas, Coordinador de la CORE Ciutats Intel.ligents i Sostenibles. També Sònia Sànchez Busques, Coordinadora de la Comunitat de Recerca Estratègica (CORE) en Salut Mental de la UAB.

Finalment, a la trobada també hi varen participar Judit Lopez i Iris Mauricio de la Xarxa TECSAM.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »