La UPC inaugura l’Espai Emprèn al Campus del Baix Llobregat, el 24 de gener, en el marc de l’Innovation Day

La UPC inaugura l’Espai Emprèn al Campus del Baix Llobregat, el 24 de gener, en el marc de l’Innovation Day

La inauguració de l’Espai Emprèn UPC del Baix Llobregat coincideix amb la primera edició de l’Innovation Day.

Actualitat, Projectes

Javier Sánchez Pedrera | 23 enero, 2020

Compartir:

El rector de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), Francesc Torres, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i el delegat del rector al Campus del Baix Llobregat, Jose Manuel Yufera, inauguraran el divendres 24 de gener, a partir de les 9.30 h, el quart dels Espais Emprèn UPC, ubicat a l’edifici RDIT (carrer Esteve Terrades, 1) del Parc UPC, a Castelldefels.

Els espais Emprèn UPC són incubadores de projectes empresarials de base tecnològica en fase inicial impulsats per membres de la comunitat universitària. En aquestes instal·lacions la UPC dóna suport al talent emprenedor d’estudiantat, de titulats recentment i de personal docent i investigador en el desenvolupament de la seva idea de negoci. A la inauguració es donaran a conèixer alguns dels projectes que ja estan en marxa, entre altres la primera moto de trial amb motor horitzontal, unes ulleres de realitat virtual i mixta per a aplicacions laborals, mèdiques i d’oci, i una app per obtenir informació nutricional de la compra realitzada.

La inauguració de l’Espai Emprèn UPC del Baix Llobregat coincideix amb la primera edició de l’Innovation Day, un espai de trobada del món acadèmic, l’empresa, l’administració, start-up i spin-off de la UPC, així com entitats i agents de coneixement que lideren projectes i iniciatives innovadores en l’àmbit tecnològic. En el marc de la jornada, s’organitza una taula rodona sobre els ecosistemes d’innovació de la UPC com a generadors i facilitadors de la innovació al territori, que tindrà lloc de 10.30 h a 12.30h (programa de la jornada). Hi intervindran els investigadors de la UPC Enric Pastor, del grup de recerca ICARUS; Ernest Teniente, del grup Infromation Modeling and Processing (IMP) i de l’inLab FIB; Cecilio Angulo, director del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI); David Carrera, investigador associat del Barcelona Supercomputing Centre (BSC) i cofundador de NEARBY; Juan Miguel Pérez, de FINBOOT;  Domenico Tulli, de QUSIDE; Arturo Carballo, del hub CBRE), i Laura Gil, de DAMM. Moderarà la taula el cap d’ecosistemes d’emprenedoria i innovació de la UPC, Manel Arrufat.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »