Una delegació del CSMC visitarà Dinamarca en una missió empresarial

Una delegació del CSMC visitarà Dinamarca en una missió empresarial

El proper 13 de juny, el Clúster Salut Mental Catalunya viatjarà a Dinamarca per a participar en una missió empresarial organitzada per ACCIÓ que té com a objectiu conèixer el sector danès de la salut. El WelFare Tech rebrà la…

Actualitat, Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 8 junio, 2018

Compartir:

El proper 13 de juny, el Clúster Salut Mental Catalunya viatjarà a Dinamarca per a participar en una missió empresarial organitzada per ACCIÓ que té com a objectiu conèixer el sector danès de la salut. El WelFare Tech rebrà la delegació catalana, formada pels següents socis: Ajuntament de Sant Boi, Althaia, Ampans, CPB Salut Mental, CSMC, Fundació Orienta, Lundbeck, UAB, OTSUKA, Ajuntament de Reus, Institut de Pere Mata, Consell Comarcal d’Osona, Mutuam i Amalgama 7. 

Durant la visita, els membres del Welfare Tech tindran l’oportunitat de conèixer el CSMC, la seva xarxa d’actuació i comprendre el mercat català, així com identificar socis estrangers. Aquesta trobada oferirà als assistents l’oportunitat d’intercanviar experiències mitjançant cites de matchmaking i networking. Més endavant, el 26 de setembre, serà la delegació danesa la que visitarà Catalunya. 

El Welfare Tech ha organitzat diverses activitats durant la visita, que podeu consultar en aquesta notícia. Totes elles tenen un enfoc basat en l’ús de la tecnologia en el tractament de la demència. A més, la iniciativa permetrà tenir una visió recíproca dels sistemes i mercats de salut durant el proper any i reforçarà la cooperació entre clústers en la recerca, la innovació i l’exportació. 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »