Tret de sortida a les «tertúlies clúster» en el marc de la salut mental

Tret de sortida a les «tertúlies clúster» en el marc de la salut mental

El reconegut actor català Enric Majó va posar veu al debat aportant la seva visió des dels més de 50 anys d’experiència en la dramatúrgia

Jornades, Notícies

Comunicació | 11 diciembre, 2019

Compartir:

El Clúster Salut Mental Catalunya, en el seu afany de promocionar i afegir valor al sector de la salut mental i les neurociències, ha donat el tret de sortida a les «tertúlies clúster». L’esdeveniment, impulsat des de la comissió de comunicació de l’organització, consisteix en una sèrie de sopars temàtics al voltant de la salut mental, en els quals una personalitat de referència en el tema a tractar exposa el seu punt de vista donant peu a un debat col·lectiu.

La primera tertúlia va tenir lloc en el restaurant l’Olivè (Barcelona), on una vintena de socis es van reunir per debatre sobre la salut mental en el món artístic, més específicament, actors i actrius. En aquesta ocasió, el reconegut actor català Enric Majó va posar veu al debat aportant la seva visió des dels més de 50 anys d’experiència en la dramatúrgia, descrivint situacions a les quals s’hi ha d’enfrontar tot actor com per exemple, el repte d’assumir un personatge, els riscos d’endinsar-se en el paper, les diferents maneres d’abordar un text o l’assumpció de la mateixa ficció, de vegades, una frontera difícil de diferenciar dins de l’ofici.

Les tertúlies neixen com un format més en l’objectiu del clúster d’obrir i experimentar nous espais dins del sector que afrontin la salut mental no necessàriament des d’una perspectiva científica, sinó des d’una mirada més multidisplicinar, dinàmica i enriquidora.

Política

El següent sopar tertúlia pretén debatre sobre la política, els polítics i la salut mental per tal d’explorar un món on els factors conductuals i relacions juguen un paper molt important. No obstant això, encara no hi ha una data prevista.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »