Tot el que necessistes saber sobre la missió internacional a Londres

Tot el que necessistes saber sobre la missió internacional a Londres

Explora les oportunitats del mercat britànic i crea noves aliances

Internacional, Jornades

Javier Sánchez Pedrera | 23 julio, 2019

Compartir:

Per segon any consecutiu, el Clúster Salut Mental Catalunya organitza una expedició internacional amb l’objectiu d’explorar les oportunitats potencials que ofereix el sector de la salut britànic. La missió tindrà lloc a Londres, els dies 14, 15 i 16 d’octubre de 2019. Durant el viatge tindràs la possibilitat de visitar diverses empreses i entitats claus, presentar el teu negoci/producte i reunir-te amb possibles socis estratègics que permetin ampliar el teu radi d’acció.

Per què Londres?

L’objectiu de les missions és descobrir centres de referència mundial en un sector determinat i compartir coneixement. L’any passat, va ser Dinamarca el destí escollit gràcies al seu sistema assistencial que el converteix en un model a imitar. Enguany, s’ha escollit la capital britànica, ja que representa un ecosistema de salut capdavanter que compta amb un mercat atractiu per a professionals i empreses catalanes. Un país pioner en l’aplicació i acceptació de noves tecnologies a les quals els ciutadans s’adapten ràpidament.

Jornada d’introducció

El Palau de Marianao, seu del clúster, acollirà la jornada de presentació de la missió internacional d’enguany que tindrà com a protagonista la capital del Regne Unit. Durant l’acte, es farà públic el programa, presentant detalladament cadascuna de les activitats i visites previstes, així com aspectes de caràcter intern respecte a l’organització i la gestió de la missió. Per assistir-hi, és necessari emplenar el següent formulari:

Beneficis de participar en la missió

Participar-hi et permetrà tenir un coneixement extens del sector a escala internacional, així com adoptar pautes de models capdavanters extrapolables al mercat català. Un esdeveniment d’aquest tipus també et proporcionarà contactes de primer nivell amb qui establir connexions que poden desembocar en projectes europeus, entre d’altres.

Contacta

Per a qualsevol dubte relacionat amb la missió, dirigeix-te a comunicacio2@clustersalutmental.com o enviant un missatge a través de les nostres xarxes socials.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »