Tina Ureña (CPB-SSM): “Falta sensibilitat pel dolor emocional de l’altre”

Tina Ureña (CPB-SSM): “Falta sensibilitat pel dolor emocional de l’altre”

“Falta sensibilitat pel dolor emocional de l’altre”, així es titula l’entrevista que la periodista Carme Escales, de el Periódico, ha fet a Tina Ureña, cap de l’àrea de rehabilitació al Centre de Psicoteràpia Barcelona Serveis de Salut Mental (CPB-SSM), soci…

Actualitat, Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 24 mayo, 2018

Compartir:

“Falta sensibilitat pel dolor emocional de l’altre”, així es titula l’entrevista que la periodista Carme Escales, de el Periódico, ha fet a Tina Ureña, cap de l’àrea de rehabilitació al Centre de Psicoteràpia Barcelona Serveis de Salut Mental (CPB-SSM), soci del Clúster Salut Mental Catalunya. Aquesta entrevista reflexa com els treballadors socials ajuden a aquelles persones que conviuen amb un trastorn mental a desenvolupar-se en tots els aspectes de la seva vida, mentre altres professionals s’ocupen de la malatia.  

Tina Ureña assenyala que “ens falta sensibilitat cap al dolor emocional de l’altre, el fem invisible”, i explica com ajuden als afectats per trastorns mentals a reconstruir les peces del seu puzzle per aconseguir una vida més completa. Un exercici on obrir la mirada i trobar respostes a preguntes concretes són punts essencials per tirar endavant.

Pots llegir la notícia aquí. 

 

Fotografia: Maite Cruz

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »