El Clúster Salut Mental Catalunya crea un taller sobre transformació digital en salut enfocat a dinamitzar el canvi en empreses i organitzacions del sector

El Clúster Salut Mental Catalunya crea un taller sobre transformació digital en salut enfocat a dinamitzar el canvi en empreses i organitzacions del sector

L’objectiu de la jornada és dotar de solucions digitals alineades amb els objectius estratègics de les institució participants.

Actualitat, Notícies

Comunicació | 29 enero, 2019

Compartir:
Javier Sánchez Pedrera – 29/01/2019

El Clúster Salut Mental Catalunya presenta el taller com a resposta a les necessitats del sector salut. Empreses i organitzacions de salut mental, neurociències i innovació social seran les destinataries de la jornada que s’impartirà el 12 de febrer al Palau de Marianao (Sant Boi de Llobregat).

*Consulta el programa del taller aquí

L’objectiu de la jornada és dotar de solucions digitals alineades amb els objectius estratègics de les institució participants. “Moltes empreses del sector sanitari conviuen en un entorn multidisciplinari però no tenen les eines necessàries per oferir una atenció integral al pacient. Les eines digitals ajuden a que això sigui possible” comenta la Clúster Manager, Marta Sánchez Bret.

El taller pretén explorar el perquè i com la transformació digital impacta en els diferents models de negoci a tots els nivells. També es presentaran casos reals d’empreses i hospitals del sector per conèixer la seva experiència en transformació digital. Segons dades obtingudes de l’últim informe de tendències del TIC Salut, només un 10% aproximadament de les organitzacions sanitàries enquestades implementen l’ús d’apps de salut corporatives, encara que el ritme està creixent. No obstant, també es desprenen altres dades significatives que reflecteixen la progressió de les tecnologies a l’àmbit sanitari com per exemple, l’evolució cap a models en cloud. L’intercanvi digital de dades ha incrementat aproximadament en un 10% i l’ús del telediagnòstic i la teleconsulta es situa al voltant del 70%.

Només un 10% de les organitzacions sanitàries enquestades implementen l’ús d’apps de salut corporatives

L’esdeveniment s’emmarca en l’horitzó del Mobile World Congress, l’acte més important de l’any en tecnologia. És per aquest motiu que la inscripció al taller inclou entrades pel congrés, el qual tindrà lloc del 25 al 28 de febrer, i una visita guiada pels estands de les empreses que ofereixen solucions innovadores en salut.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »