Silver Economy, tendències i oportunitats a Europa

Silver Economy, tendències i oportunitats a Europa

Més del 17% de la població mundial és major de 55 anys i està previst que l’any 2050 aquest percentatge arribi al 25%. Aquest envelliment de la població fa que el sector de la Silver Economy estigui en un punt…

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 4 abril, 2018

Compartir:

Més del 17% de la població mundial és major de 55 anys i està previst que l’any 2050 aquest percentatge arribi al 25%. Aquest envelliment de la població fa que el sector de la Silver Economy estigui en un punt àlgid, ja que s’hi han generat una sèrie d’oportunitats de creixement econòmic derivades dels canvis d’hàbits d’aquest segment de la població.

L’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) organitza un taller per a informar sobre la situació actual del sector de la Silver Economy a Catalunya amb l’objectiu de proporcionar eines per internacionalitzar projectes cap a la població silver europea. L’envelliment generalitzat de la societat i l’increment del poder adquisitiu de la població major de 55 anys han propiciat que s’obrin nínxols de negoci fins ara poc explotats.

Aquest taller està inclòs dins el programa dels International Business Days – Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 d’abril a Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa, i són una bona oportunitat per a aprofundir en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiar la possibilitat d’introduir-hi un negoci.

Pots accedir a tota la informació aquí

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »