Presentació pública de la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi

Presentació pública de la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi

El dimarts 20 de gener s’ha presentat públicament la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi amb l’objectiu de promoure la creació d’aquest organisme per potenciar a la ciutat la pràctica del voluntariat i el treball en xarxa entre entitats. Entre les institucions promotores hi ha diversos membres del Clúster de Salut Mental de Catalunya: Fundació Marianao, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental i l’Ajuntament de Sant Boi.

Notícies

Javier Sánchez Pedrera | 21 enero, 2015

Compartir:

La presentació de la Xarxa de Voluntariat ha anat a càrrec de l’alcaldessa, Lluïsa Moret. També hi ha hagut una ponència de la Responsable Provincial de Voluntariat de l’orde hospitalari de Sant Joan de Déu, Immaculada Merino , sobre la naturalesa del voluntariat, la situació actual i les perspectives de futur.

Voluntariat a Sant Boi
La participació de persones voluntàries en projectes socials de les entitats té un llarg recorregut a Sant Boi . La creació de la xarxa és un pas més per aprofitar aquesta trajectòria i guanyar eficiència per donar resposta a les necessitats detectades.

Una pàgina web serà el punt de referència de la xarxa . Les persones amb voluntat de col·laborar voluntàriament amb la realització dels projectes podran conèixer-los de primera mà i contactar per sumar-s’hi.

Les entitats que formen part de la Xarxa de Voluntariat són: Fundació Marianao, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental, Servei Local de Català de Sant Boi, Esplai Eixida, Centre Obert Don Bosco, Cultura Viva, Càritas, Iniciatives Solidàries, Creu Roja Sant Boi, Desos Opció Solidària i Ajuntament de Sant Boi.

L’Ajuntament de Sant Boi participa en aquesta xarxa mitjançant el seu Punt de Voluntariat, situat a Can Massallera.
Àlbum fotogràfic de l’acte

Compartir:

Leave a Reply

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »