Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE: El cas d’AVINENT

Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE: El cas d’AVINENT

Aquest 2018 ACCIÓ inicia un cicle de 5 workshops de discussió i treball sobre els diferents casos presentats en les jornades de canvi estratègic celebrades a IESE des de 2013.

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 23 enero, 2018

Compartir:

Com a socis del Clúster Salut Mental Catalunya esteu convidats a assistir a la primera de les jornades programades per ACCIÓ en les que es treballarà un cas de canvi estratègic d’AVINENT. Aquest concretament serà amb l’IESE el proper 1 de febrer.

  • Estàs interessat en saber com aplicar un canvi estratègic a la teva companyia?
  • T’interessaria conèixer com una empresa industrial proveïdora del sector automoció ha creat una Spin-off en el sector Mèdic?
  • Vols conèixer com una PIME catalana utilitza la Impressió 3D i materials avançats com el titani per desenvolupar pròtesis maxil·lofacials personalitzades ? 
  • Partint d’un origen industrial, creus que es possible desenvolupar producte propi en un sector altament tecnològic com el de la salut ?

 

Fa 60 anys l’empresa catalana Vilardell Purtí es va iniciar en el sector industrial especialitzant-se en la producció de peces mecanitzades per al sector de l’automoció mitjançant la tècnica de decoletatge. Ara la filial mèdica del grup, AVINENT, després de la seva incursió en la cirurgia dental ja fa més d’una dècada, consolida una tercera línia de negoci que aprofundeix en la seva especialització mèdica i ofereix pròtesis maxil·lofacials personalitzades així com d’altres serveis d’impressió 3D als hospitals. Les tres línies sumen una plantilla de 270 treballadors, van facturar un total de 29 milions d’Euros el 2017 i han aconseguit una forta implantació als mercats internacionals.

El proper 1 de febrer ACCIÓ treballarà conjuntament amb l’escola de negocis IESE, aquest cas. És una ocasió única per treballar conjuntament el cas amb el director general de l’empresa, el Sr. Albert Giralt; l’autor del Cas, el professor José Luis Nueno (IESE); i  35 Directius interessats en estudiar un possible reflex a la seva companyia.

Aquesta és la primera de les 5 sessions de treball que aquest 2018 ACCIÓ organitzarà. A diferència de la Jornada de Canvi Estratègic que venim fent des de l’any 2013 a l’IESE, aquests workshops seran de discussió  i treball ja que es s’estudiarà profundament cada un dels casos amb l’empresari en qüestió i el professorat de l’IESE.

El calendari de les 4 primeres jornades és el següent (de 10 a 13h):

  • 1 de febrer, cas AVINENT. Inscriu-te AQUI
  • 5 d’abril, cas SALGOT
  • 7 de juny, cas PROMAUT
  • 4 d’octubre, cas SENSOFAR

 

Inscripció per rigorós ordre d’entrada pels 35 primers  directius d’empreses pertanyents al Programa Catalunya Clústers.

1 de Febrer de 10 a 13h
ACCIÓ (Passeig de Gràcia  129) – Sala Interacció
Jornada Gratuïta

 

sin-titulo

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »