Reptes per a la psiquiatria en l’era postcovid

Reptes per a la psiquiatria en l’era postcovid

Per donar resposta als reptes que ha de fer front la psiquiatria s’estrena un nou cicle de xerrades: 5 webinars de 30 minuts i debat posterior sobre temes d’interès dins del marc de la salud mental i amb experts reconeguts dels temes que es tractaran.

Actualitat, Empreses, Jornades, Socis

Marta Sánchez Bret | 3 junio, 2020

Compartir:
cicle reptes psiquiatria covid

L’augment de trastorns com l’angoixa i la depressió, la cronificació dels casos, l’increment de la simptomatologia. L’aïllament social i la soledat durant el pandèmia han impactat en la salut mental de les persones, però l’impacte de la crisi econòmica que es preveu agreujarà les conseqüències.

Per donar resposta als reptes que ha de fer front la psiquiatria en aquesta era post covid, l’Institut de Neurociències i adiccions (INAD), amb la col.laboració del Clúster de Salut Mental de Catalunya, la Societat Catalana de Psiquiatria i Lundbeck, organitza un cicle de xerrades per aprofundir en les qüestions d’interès relacionades amb la salud mental i el covid-19.

El cicle consistirà en 5 webinars de 30 minuts i debat posterior sobre temes d’interès dins del marc de la salud mental. En aquestes sessions hi participaran experts reconeguts dels temes que s’hi tractaran.

Primer webinar el 10 de juny 

El primer dels reptes, “30 minuts sobre el virus que ho va canviar tot…en salut mental”, tindrà lloc el pròxim dimecres 10 de juny a les 19.30h. En aquesta sessió, els Drs. Victor Pérez Sola i Javier de Diego parlaran de l’impacte del covid en la salud mental. Podeu veure tota la informació de la sessió aquí.

Des de la web del Clúster informarem amb antelació de les dates i temàtiques dels pròxims reptes.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »