Prova pilot per portar a les empreses l’estratègia de «ciutat saludable»

Prova pilot per portar a les empreses l’estratègia de «ciutat saludable»

Cal fomentar que les treballadores i els treballadors tinguin hàbits saludables tant pel que fa a l’alimentació com a l’activitat física.

Empreses, Projectes

Javier Sánchez Pedrera | 26 septiembre, 2019

Compartir:

Cinc empreses de Sant Boi (Avant Grup, Lotrans, Diversus, Promaut i Premiumlab) participaran durant un any en una prova pilot per estendre al sector empresarial l’estratègia de ciutat impulsada pel govern municipal. Es tracta del pograma Empresa Saludable, impulsat pel Laboratori d’Innovació Social (Coboi Lab) per avançar cap a un model empresarial de futur fonamentat en valors socials i en una política de personal «saludable».

Segons aquest model, cal fomentar que les treballadores i els treballadors tinguin hàbits saludables tant pel que fa a l’alimentació com a l’activitat física, o fins i tot, a la gestió de les emocions. Cal també contribuir a millorar les condicions laborals en aspectes com la conciliació de la vida personal i professional i altres «beneficis» socials. Cal, per últim, demostrar que aquesta manera de fer contribueix a millorar el clima laboral, incrementar la implicació de les plantilles i reduir l’absentisme.

Una desena d’empreses, institucions, entitats i centres de coneixements formen part del grup de treball que orienta la posada en marxa d’aquest programa a Sant Boi, sota la guia de la consuloria Wellwo. En una de les reunions celebrades fisn ara van conèixer el testimoni de la multinacional farmacèutica Novartis, que aposta per aquest tipus de fórmules. Aviat celebraran una nova trobada en què treballadors i treballadores de cadascuna de les empreses participants en la prova pilot coneixeran el projecte.

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »