Projecte Wellbeing

Projecte Wellbeing

El Clúster de Salut Mental coordina un consorci amb 4 empreses per millorar  el benestar i la salut dels seus treballadors així com la dels joves residents que viuen i s’allotgen durant els cursos escolars en les residències d’estudiants de RESA al territori nacional.

Notícies, Projectes

Marta Sánchez Bret | 21 mayo, 2020

Compartir:
Noies mirant un article

El consorci liderat per l’empresa Greystar, el grup gestor de la xarxa de residències universitàries més gran de la Península Ibèrica,  té com a objectiu la millora del benestar així com la promoció de la salut emocional i mental dels seus treballadors i dels usuaris dels seus centres.
 
El projecte construeix  durant el primer any, una formació especialitzada i a mida que s’impartirà presencial i virtualment, així com l’establiment d’un servei  (línia directa) de consulta psicològica que faciliti la gestió i la  presa de decisions envers la prevenció de conductes de risc. Aquest  projecte però s’emmarca en l’assoliment d objectius estratègics a llarg termini. D’una banda pretén assolir posicions en l’escalafó de les companyies definides com a millors llocs per a treballar (Best Place to Work) i en un àmbit més ampli establir el valor compartit (Shared Value) com a paraigües d’aquesta.
 
Aquest projecte que es va idear durant el tercer trimestre de 2019, ha cobrat especial rellevància amb la crisi generada pel Covid 19. Lluny d’apartar-se, el projecte inicia la fase de Botó Vermell (línia directa) per donar suport a la plantilla i als residents amb període de confinament, essent un clar exemple de bones pràctiques pel que fa a la responsabilitat social corporativa de la companyia.
 
La formació la preparen i la imparteixen especialistes del sector: Amalgama7,  CEP Eric Berne i Barakia, una plataforma formativa digital especialitzada en  continguts de l’àmbit de la psicologia  però també que integra diversos centres i projectes, el que n’augmenta la difusió i la possibilitat de generar projectes col.laboratius.

Podeu veure més informació del projecte a la revista Brain (pàgines 22-24).

Podeu veure l’entrevista completa a la revista Brain (pàgines 6-11).

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »