Posem en marxa el nou espai web: ‘Àrea Socis’

Posem en marxa el nou espai web: ‘Àrea Socis’

El Clúster Salut Mental Catalunya continua ampliant els beneficis per als seus socis: a partir d’ara ja es pot accedir a la nova ‘Àrea Socis’.

Actualitat, Socis

Comunicació | 8 septiembre, 2021

Compartir:
area-socis

Des del passat mes de juliol, el Clúster Salut Mental Catalunya obre una àrea privada per als seus socis, amb la finalitat d’oferir-los més avantatges.

Què hi podrem trobar

Des de la nova ‘Àrea Socis’, estaran disponibles materials exclusius relacionats amb les activitats organitzades pel propi CSMC, així com d’aquelles activitats d’interès per al sector.

Aquests són alguns exemples:

  • Resultats d’estudis
  • Presentacions
  • Vídeos dels tallers, jornades i esdeveniments en línia i/o presencials
  • Activitats formatives
  • Informes i actes
  • Documents del Banc de coneixement, etc.

La informació estarà disponible en tot moment i els socis podran accedir-hi des de qualsevol dispositiu.

A l’actualitat, ja hi ha disponible el material de Posicionament Estratègic, un estudi de l’ecosistema emprenedor que publiquem en exclusiva per als socis i que ha estat elaborat pel CSMC, de la mà de l’equip de Corporate Venturing d’Esade Creapolis.

Gràcies al nou espai web, els socis podran accedir a les conclusions dels tres workshops del estudi, i que contemplen les tendències més disruptives del nostre entorn competitiu en els àmbits de la salut mental, les neurociències i l’envelliment.

Com accedir-hi

L’accés és molt senzill, tots els membres associats rebran un correu electrònic amb les dades d’usuari i contrasenya, així com l’enllaç directe a l’Àrea Socis. Només caldrà que s’incloguin les dades rebudes i ja es podrà accedir als materials publicats.

Des del CSMC continuem treballant per oferir beneficis als membres no només fomentant l’intercanvi de coneixement, sinó també amb l’objectiu de reforçar el vincle entre les entitats i incrementar la competitivitat del sector.

Escriu-nos per a qualsevol dubte o consulta sobre l’accés. Si encara no ets membre del CSMC, coneix els avantatges de fer-te soci!

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »