Otsuka i Biocat cerquen partners per l’innovador projecte Imagine Express

Otsuka i Biocat cerquen partners per l’innovador projecte Imagine Express

L’empresa associada al Clúster Salut Mental Catalunya, Otsuka, amb la col·laboració de Biocat, ha llançat el projecte Imagine Express.

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 16 enero, 2017

Compartir:

L’empresa associada al Clúster Salut Mental Catalunya, Otsuka, amb la col·laboració de Biocat, ha llançat el projecte Imagine Express, un programa dirigit a impulsar projectes per a desenvolupar aplicacions mòbils innovadores que donin solucions i aportin valor als reptes dels nostres pacients. Aquesta iniciativa es durà a terme d’una manera innovadora: durant un viatge de 4 dies en tren a les ciutats de Barcelona, París i Londres.

Otsuka i Biocat han plantejat el repte següent: Com podem conscienciar als pacients crònics de la importància de ser adherents als tractaments amb l’ús de la tecnologia? Les dues institucions volen comptar amb tots els agents que formin part de la cadena de valor del sistema de salut (autoritats sanitàries, metges, infermeria, pacients, farmacèutics, etc.) pel seu rol actiu en el tractament dels pacients. La unió d’aquests elements permetrà desenvolupar una solució que compti amb la visió i el talent de tots.

Us deixem el document amb tota la informació del projecte: projecte-imagine-express

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »