Oportunitats de finançament entre els socis del CSMC i la Xarxa Tecsam

Oportunitats de finançament entre els socis del CSMC i la Xarxa Tecsam

El programa Horizon Europe és una oportunitat per trobar punts en comú entre el treball que realitzen els grups de recerca de la xarxa TECSAM i les organitzacions del clúster. Per aquest motiu, s’ha realitzat un mapeig dels interessos dels diferents grups per a a que socis puguin fer-nos arribar les possibles mostres d’interès.

Actualitat, Financiació, Projectes

Comunicació | 2 julio, 2021

Compartir:

El Clúster de Salut Mental Catalunya genera i dinamitza un ecosistema que promogui la salut mental de les persones. Impulsant la millora de la competitivitat de les empreses, la creació de llocs de treball, la formació i el talent dels seus professionals.

Amb la missió d’apropar la recerca aplicada, la Xarxa TECSAM neix formada per 29 grups de recerca catalans que investiguen sobre salut mental i tecnologia.

En partenariat, el Clúster Salut Mental Catalunya i la Xarxa TECSAM busquem generar projectes que neixin fruit de col·laboracions interdisciplinars i de la transferència de coneixement, des de la recerca fins a la persona usuària, fent especial èmfasi en la creació d’empreses i el desenvolupament de negoci.

En aquest sentit, el finançament ofert pels diferents tòpics de la proposta Horizon Europe és un marc excel.lent per trobar punts en comú entre el treball que realitzen els grups i la incorporació d ́empreses, entitats en consorcis concrets.

Mapeig d’interessos

Per aquest motiu, s’ha realitzat un mapeig dels interessos dels diferents grups de recerca. En aquest document s’indiquen l’interès d’un grup o grups de la Xarxa TECSAM en cada títol del tòpic.

Us animem a passejar per aquest breu anàlisi, i a que ens envieu les vostres mostres d’interès. Amb els encaixos muntarem reunions de treball concretes on es pugui detallar un projecte o proposta.

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »