Nova edició de la revista Brain

Nova edició de la revista Brain

El [Nº2] de la revsita Brain fa un repàs sobre les noves tecnologies i el seu impacte en el sector de la salut en l’actualitat.

Actualitat

Comunicació | 2 julio, 2019

Compartir:

Les noves tecnologies són les responsables del canvi profund que estem experimentant en l’actualitat com a societat. Un dels sectors que més està notant el canvi és, sens dubte, la salut. Tecnologies com Machine Learning, Big Data o Wearables ens resulten cada dia més familiars, tot i que encara queda molt recorregut per endavant. Com revolucionaran aquestes tecnologies el futur de la salut?

Entrevistem a Joan Cornet, director de l’Observatori de Salut Digital a la European Connected Health Alliance (ECHAlliance). Analitzem l’estat de les tecnologies en salut a través d’un reportatge seguint el mapa de tendències actual publicat pel TicSalut. Descobrim HumanITcare, una start-up catalana que recull dades útils de la vida diària dels pacients a través de wearables i transforma la informació en coneixement clínic pels professionals.

Aquesta edició, a més, inclou tres articles sobre economia del sector i quatre tribunes d’opinió sobre l’envelliment i l’estat de la Silver Economy, escrits per Maite Garolera, Susana Carmona, Helena Aranyó i Luís Gutiérrez.

Edicions anteriors: 

Compartir:

Leave a Reply

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »