Badalona Serveis Assistencials, nou soci del Clúster Salut Mental Catalunya

Badalona Serveis Assistencials, nou soci del Clúster Salut Mental Catalunya

Aquest mes de febrer, l’organització de titularitat municipal que presta serveis integrals de salut i socials a la població del Barcelonès Nord i al Baix Maresme, passa a formar part del Clúster de Salut Mental Catalunya.

Actualitat, Socis

Comunicació | 18 febrero, 2021

Compartir:

El Clúster Salut Mental Catalunya té un nou soci: Badalona Serveis Assistencials (BSA), una organització sanitària i social integral del Barcelonès Nord i Baix Maresme. BSA ofereix serveis en totes les línies d’atenció: primària, especialitzada, sociosanitària i des de 2018 integra l’atenció a la salut mental i addicions.

Entre els objectius compartits destaca l’aposta per oferir la millor atenció en salut mental a la població, gràcies a la col·laboració interdisciplinària i la innovació.

Gran experència en projectes innovadors i transversals

BSA acumula experiència i una llarga trajectòria en el desenvolupament de projectes. A nivell internacional, actualment participen, entre d’altres, amb la plataforma DIH-HERO, una xarxa europea d’innovació per accelerar la implementació d’innovacions tecnològiques en l’àmbit de l’atenció sanitària.

També, amb el projecte ImpleMentAll, per estudiar la eficacia de la implementació a mida de serveis eHealth, o amb Selfie 2020, que contribuirà a la situació actual del coneixement i proporcionarà assessorament sobre polítiques aplicables a l’atenció integrada a persones amb morbiditat.

Una aliança per fer front a la crisis sanitaria

Aquesta aliança es produeix en un escenari temporal marcat per les conseqüències que se’n deriven de la crisis sanitària provocada per la COVID-19.

Des de BSA creuen que aquesta aposta és molt important per traslladar tota l’atenció de salut mental a la població de BSA, i anar més enllà dels consultoris. “Es tracta d’una aliança per millorar els recursos que oferim a una població, especialment per a aquelles persones que pateixen situacions de vulnerabilitat, especialment amb la pandèmia actual”, afirma Esther Lobo, cap del Servei de Salut Mental i Addiccions de BSA.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »