Nota legal

Propietat de la pàgina i contingut

Vostè està visitant el web www.clustersalutmental.com, titularitat de la Associació Cluster de Salut Mental de Catalunya, CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA, amb CIF G66001876, número 51129 en el Registre d’Associacions i amb seu social al Palau de Marianao, Passeig President Josep Tarradellas,25 Sant Boi de Llobregat, 08830 (Barcelona).

 

Exoneració de responsabilitat

La utilització del present Web implica l’acceptació de les condicions expressades en el present avís legal.

CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA declina tota la responsabilitat que es derivi d’una utilització no adequada dels continguts exposats en aquestes pàgines i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, establir limitacions o restringir el seu accés, en qualsevol moment, ja sigui de forma temporal o permanent.

CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA rebutja les responsabilitat que puguin derivar-se de qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web. En concret, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines web de terceres persones connectades des de enllaços (links) amb les pàgines web de CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA.

CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet d’utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es puguin derivar-se d’un funcionament anòmal del navegador o per l’ús de versions no actualitzades d’aquest.
El usuaris d’aquestes pàgines queden informats de que la utilització dels sistemes electrònics de transmissió de dades i el correu electrònic no ofereix absolutes garanties de seguretat.

CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA s’exonera de qualsevol responsabilitat derivada de aquests fets.

 

Propietat intel·lectual i Industrial

Els drets de propietat intel·lectual sobre les obres contingudes a www.clustersalutmental.com corresponen en exclusiva al CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA excepte que en les mateixes s’indiqui altre titularitat. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzada d’aquestes obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual del CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA o del titular dels mateixos, i podrà donar lloc a l’exercici de quantes accions judicials o extrajudicial es poguessin correspondre en l’exercici dels seus drets.

La reproducció total o parcial del web sense l’autorització expressa de CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA i dels propietaris de les marques que apareixen en la mateixa queden prohibides.

La reproducció, copia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altre activitat que es pugui portar a terme amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es realitzi sense autorització expressa per part de CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA i/o dels propietaris de les marques, és una infracció que castiga la legislació vigent.
Els noms i els logotips exposats en aquestes pàgines són marques comercials registrades, propietat dels seus legítims titulars.

La informació a la qual el usuari pot accedir a través d’aquest web pot estar protegida pels drets de propietat intel·lectual i industrial o de qualsevol altre indole. El CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA no serà responsable en cap cas de les infraccions de tal drets que pugui cometre com usuari.

 

Cookies

CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA podrà instal·lar dispositius d’emmagatzemament i recuperació de dades, també denominats cookies, en el seu ordinador amb la fi de conèixer informació dels visitants a la seva web, però en cap cas aquestes dades seran dades de caràcter personal. El seu navegador, en ocasions, generarà un missatge instantani el qual li donarà la possibilitat als visitants del web d’oposar-se a la instal·lació d’aquests dispositius. En cas d’oposar-se a la instal·lació dels esmentats dispositius, la navegació pel web www.packagingcluster.com no es veurà afectada de cap forma.

D’altre banda, en el cas de que el navegador no li faciliti aquesta possibilitat de forma automàtica, vostè podrà inhibir la instal·lació de les mateixes seguint les instruccions del seu navegador.

 

Clàusula en matèria de Protecció de Dades i Seguretat informàtica

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, l’informem que les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l’Associació Clúster Salut Mental Catalunya, CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA, amb les finalitats de gestionar la seva inscripció a l’acte i poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars relacionades amb la competitivitat empresarial.

Així mateix vostè accepta ser subscriptor del Butlletí CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA, que el mantindrà informat sobre notícies, serveis, activitats, ajuts i formació per a empreses i professionals impulsades per CLUSTER SALUT MENTAL CATALUNYA. Podrà donar-se de baixa d’aquest butlletí fàcilment, en qualsevol moment i per via digital.
Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l’esmentat fitxer a d’altres entitats co-organitzadores d’aquesta activitat, així com a d’altres entitats per complir fins directament relacionats amb les funcions per a les quals van ser sol·licitades. Així mateix, vostè autoritza també la cessió de les seves dades personals als altres assistents, en cas que l’organització de l’esdeveniment ho consideri una forma convenient de fomentar el treball en xarxa entre els participants.

Vostè podrà exercir els drets reconeguts a la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través d’escrit al correu electrònic secretariat@clustersalutmental.com.