Necessites ajuda per finançar el teu projecte innovador?

Necessites ajuda per finançar el teu projecte innovador?

La possibilitat d’accedir als fons europeus Next Generation per finançar projectes transformadors segueix oberta. Durant l’any hi haurà diverses convocatòries, entre elles, la d’ajuts a Agrupacions Empresarials Innovadores (AEIs). Des del CSMC oferim suport a tots aquells socis que necessitin ajuda per accedir-hi.

Empreses, Financiació, Projectes

Comunicació | 9 marzo, 2021

Compartir:
Ajuts AEIs Next Generation

Hi ha hagut molts dubtes i incerteses al voltant dels nous fons europeus Next Generation. Els fons arribaran també a les petites i mitjanes empreses? Què s’entén per projectes transformadors d’alt impacte? Per donar-hi resposta, ACCIÓ organitza una sèrie de sessions informatives. 

Durant la primera d’aquestes sessions, que va tenir lloc el passat 5 de març, Joan Martí, el director de la unitat de clústers d’ACCIÓ, va explicar les diferents línies de subvenció d’aquests fons, però sobretot, va fer arribar un missatge de tranquil·litat a les empreses. 

Davant la preocupació que només les grans organitzacions acapararan les ajudes d’aquests fons, Martí destacava que l’objectiu és centrar els esforços en totes les empreses, tenint en compte tot tipus de projectes, des del més petit al més gran. També, que s’està fent un treball de cooperació perquè les ajudes es puguin aplicar de manera efectiva i simple.

A la jornada també hi van participar, Natàlia Mas, Secretària d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Jordi Linares, Subdirector General de Digitalització de la Indústria i Entorns Col·laboratius del Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme, que va parlar dels “Programes de digitalització de la Indústria”, i animant a la participació de les empreses i a l’ingrés de sol·licituds i Joan Romero, Conseller Delegat d’Acció. 

Romero va cridar al teixit empresarial i industrial a fer una transformació, que ja era necessària, però que la crisi de la Covid19 ens ha obligat a fer-la de forma més accelerada. Reconeix que estem enmig d’una carrera de fons, però que no anem tard perquè els fons encara no estan adjudicats i tenim possibilitats a accedir-hi.

Pròximes convocatòries: ajudes AEIs

És important recordar que els fons Next Generation no es concediran en una única convocatòria, sinó que nodriran diverses línies de subvenció, entre elles, els ajuts anuals a les AEIs i a les que poden accedir-hi els nostres socis.

En aquest sentit, Jordi Llinares, de la DGPYME, confirma que la convocatòria de les AEIs 2021 s’obriran aquest març amb uns 8 milions d’euros i que com a novetat, enguany hi haurà una segona ronda després de l’estiu que apunten podria tenir fons Next Generation per valor d’uns 20 milions d’euros.

Com podeu veure encara hi ha possibilitats per accedir als fons, per aquest motiu us animem a seguir enviant-nos projectes transformadors!

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »