Media

Webinars

Sessió de llançament Valor Compartit 2021

Taller informatiu del Programa Valor Compartit, organitzat per el CSMC i CataloniaBio & HealthTech, amb el suport d’ACCIÓ. Una sessió de llançament gratuïta i oberta a socis i empreses interessades en iniciar la seva transició cap a models més sostenibles.

Webinar CSMC: Com aplicar el Valor compartit a la Salut

Seminari online organitzat pel Clúster Salut Mental Catalunya, amb la col·laboració d’ACCIÓ, per explicar als seus associats com integrar el Valor Compartit en la seva estratègia empresarial i generar així, millores socials, mediambientals i laborals, però també oportunitats de negoci.

Cicle Catalunya Cústers:
Estratègies per encarar el futur

En l’era post COVID-19, les persones i les empreses hem d’aprendre a viure tenint en ment que l’escenari pot canviar en qualsevol moment. En aquest cicle de webinars diferents experts analitzen què ens espera i ens assessoren de què podem fer d’ara en endavant a nivell empresarial.

Cicle webinars Acció eines covid-19

Cicle Catalunya Clústers: Eines per fer front a l’impacte del COVID-19 a la teva empresa

El Covid-19 va venir de cop i ens va afectar a tots els nivells. Pel que fa a les empreses, van sorgir un munt de dubtes de com afrontar la situació. En aquest cicle de webinars vam intentar donar resposta a moltes d’aquestes preguntes.

Galeria

Assemblea General 2021

Assemblea-portada

XII Jornadas PAE-TPI

Projecte Biomassa

Recursos

Imatge
Corporativa

Butlletins
CSMC

Díptic CSMC
English Version

Update estratègic
Salut Mental 2017

Economia silver a
Catalunya 2018

Informe Missió Internacional a Londres

Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »