L’Ajuntament de Sant Boi retrà homenatge públic a les professionals de la sanitat de la salut mental 

L’Ajuntament de Sant Boi retrà homenatge públic a les professionals de la sanitat de la salut mental 

El 8 de març es celebrarà el Dia Internacional de les Dones, que commemora la lluita de la dona per la seva participació juntament amb l’home al camp del treball, i per tant del dret a l’independència econòmica, i a la societat en general. El principal objectiu és la reivindicació de la igualtat entre dones i homes. 

Actualitat, Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 25 febrero, 2016

Compartir:

En aquesta data assenyalada, l’Ajuntament de Sant Boi retrà homenatge públic a les dones que visquin i/o treballin o hagin treballat a la localitat com a professionals de la sanitat de la salut mental: auxiliars clíniques, metgesses, psicòlogues clíniques i infermeres. De fet, Sant Boi és un municipi de referència en temes de salut mental. La ciutat ha fet de la salut mental una aposta estratègica que es basa en la convivència històrica amb les malalties mentals. El Clúster de Salut Mental de Catalunya, constituït el mes de gener de 2013, és el principal fruit d’aquesta aposta.

L’acte de reconeixement es farà el mateix dia 8 de març a Can Massallera a les 18.30 h.

Les dones protagonistes 

L’any passat,176 mestres i professores de Sant Boi van rebre aquest homenatge. A les anteriors edicions es va reconèixer la tasca d’educadores socials i treballadores socials i familiars (2014), dones dedicades a la música (2013), literates (2012), dones dedicades a les arts escèniques (2011) i dones dedicades a les arts plàstiques (2010).

Inscripcions: les persones interessades ho han comunicar abans del 23 de febrer a protocol@santboi.cat o al telèfon 93 635 12 26

Més informació: www.igualspersantboi.cat

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »