La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma

La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma

En el marc de la Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona i en sintonia amb el lema d’enguany #MenysEstigmaMésVisible, els dijous de 14h a 16h s’inicia una activitat amb reconeixement de crèdits promoguda des de la CORE SM…

Empreses, Notícies

Maria Jose Martin | 19 marzo, 2018

Compartir:

En el marc de la Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona i en sintonia amb el lema d’enguany #MenysEstigmaMésVisible, els dijous de 14h a 16h s’inicia una activitat amb reconeixement de crèdits promoguda des de la CORE SM i amb el suport del Vicerectoral d’Alumnat i Ocupabilitat i la Unitat de Dinamització de la UAB.

La jornada, titulada “La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma” busca sensibilitzar a la comunitat estudiantil envers l’estigma en salut mental i proporcionar eines per identificar aquestes conductes en sèries de televisió i pel·lícules. Docents de la Facultat de Psicologia i de les diferents unitats docents del Departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la Facultat de Medicina donen suport a aquesta iniciativa.

Els participants d’aquestes sessions desenvoluparan competències per conèixer els símptomes dels trastorns mentals, identificar visions estigmatitzants envers els problemes de salut mental promogudes pels mitjans audiovisuals i adquiriran una visió crítica sobre el paper que els mitjans de comunicació tenen en l’estigmatització de les persones amb trastorns de salut mental. Ansietat i fòbies, trastorns de la conducta alimentària, transtorns de l’Espectre Autista o fàrmacs són alguns dels temes que es tractaran.

Pots inscriure’t aquí

 

Designed by Freepik

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »