La IV Immersió Estratègica es celebrarà el dimarts 30 d’octubre amb un acte especial

La IV Immersió Estratègica es celebrarà el dimarts 30 d’octubre amb un acte especial

La quarta edició de la Immersió Estratègica del Clúster Salut Mental tindrà lloc el dimarts 30 d’octubre a l’auditori de Sant Joan de Déu. Aquest any, l’acte presenta una sessió especial en la que a més a més de debatre…

Actualitat, Notícies

Javier Sánchez Pedrera | 22 octubre, 2018

Compartir:

La quarta edició de la Immersió Estratègica del Clúster Salut Mental tindrà lloc el dimarts 30 d’octubre a l’auditori de Sant Joan de Déu. Aquest any, l’acte presenta una sessió especial en la que a més a més de debatre les línies de futur del CSMC, també es farà públic el llibre blanc d’intervenció primerenca en psicosi.

La Immersió Estratègica és la jornada anual de referència del Clúster Salut Mental Catalunya que reuneix a empreses i entitats de tota la cadena de valor per reflexionar en clau estratègica i promoure les xarxes relacionals entre les empreses que conformen la Salut Mental. Enguany, la jornada es dividirà en dos actes. El primer, de 15h a 18.30h, exclusivament pels socis del CSMC en el que es debatràn els punts estratègics del clúster. El segon, de 19h a 21h dedicat a la presentació per part d’Otsuka del “Llibre blanc d’intervenció primerenca en psicosi” obert a tots els interessats.

Pots confirmar la teva assistència mitjançant el següent formulari d’inscripció i consultar el programa a través d’aquest enllaç.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »