La Fundació Villablanca s’adhereix al Clúster

La Fundació Villablanca s’adhereix al Clúster

La Fundació Villablanca s’adhereix al Clúster Salut Mental Catalunya enfortint així la seva base clínica i assistencial. La institució gestiona serveis de titularitat pública adreçats específicament a les persones amb discapacitat greu i profunda.

Actualitat, Recerca, Socis

Comunicació | 1 julio, 2021

Compartir:
villablanca-centre

A partir d’aquest més de juny, La Fundació Villablanca s’uneix al CSMC. Amb aquesta nova incorporació a l’ecosistema del clúster, l’organització reforça la seva base clínica i assistencial.

La Fundació forma part de l’àrea de Discapacitat Intel·lectual Villablanca del Grup Pere Mata. L’àrea contempla una xarxa de residències, unitats especialitzades (UHEDI, SESM-DI), centres de dia i equipaments, que donen servei a persones a amb discapacitat intel·lectual de diferents perfils i necessitats de suport.

Concretament, la Fundació Villablanca gestiona un servei de residència i de centre diürn d’atenció especialitzada de titularitat pública del Departament de Drets Socials que atén a persones amb discapacitat intel·lectual.

Compromís social centrat en la persona

Un dels seus eixos de treball és el model d’Atenció Centrada en la Persona. Estan compromesos amb la inclusió social de les persones amb discapacitat i els interessa explorar com les noves tecnologies poden contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Tanmateix, vetllen perquè els/les usuàries del seus centres rebin les atencions necessàries i tots els seus Drets quedin garantits.

Recerca i innovació

Aposten per la recerca, desenvolupament i la innovació amb la Unitat d’Investigació en Discapacitat Intel·lectual, Trastorn Mental i Trastorns del Desenvolupament (UNIVIDD). A més, s’encarreguen de la gestió de la recerca en altres centres de l’entitat: Villablanca Serveis Assistencials i Villablanca Social.

Amb la seva adhesió al clúster aporten encara més valor als esforços que fem conjuntament per generar transferència de coneixement, recerca i innovació al sector.

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »