La Conselleria d’Empresa i Coneixement rep al Clúster Salut Mental Catalunya

La Conselleria d’Empresa i Coneixement rep al Clúster Salut Mental Catalunya

L’Honorable Conseller d’Empresa i Coneixement, Sr. Jordi Baiget, i la Consellera Delegada d’ACCIÓ, Sra. Núria Betriu, han rebut a una representació de la Junta Directiva del Clúster Salut Mental Catalunya (CSMC), encapçalada pel seu President, el Dr. Joan Orrit.

Actualitat, Notícies

Maria Jose Martin | 2 septiembre, 2016

Compartir:

L’objectiu de la trobada, ha consistit fonamentalment en la presentació de les línies estratègiques del Clúster, en ordre a compartir Visió i prioritzar línies d’actuació conjunta entre el Departament d’Empresa i Coneixement i el CSMC.

La trobada s’ha iniciat amb la intervenció del President del CSMC, Dr. Joan Orrit, explicitant el paper del Clúster a la societat i els eixos més rellevants del seu pla estratègic; en aquest sentit, ha palesat la satisfacció de tots els associats pel fet d’ haver obtingut la certificació Bronze del Cluster Management Excellence i la inclusió en l’organisme Catalonia Clústers, i ha valorat la innovació, la col·laboració Inter Clústers i el compromís ètic i social com a eixos rellevants del Clúster.

Per part del Tresorer de l’entitat, Sr. Enric Mangas, s’ha destacat que el CSMC disposa actualment d’una base de socis considerable i de caràcter molt divers; posant també de manifest la necessitat d’atraure empreses de telefonia i big data amb l’objectiu de què formin part dels projectes de salut mental del Clúster.

Tant el Dr. Joan Vegué, com la Sra. Marta Sánchez (Clúster Manager), han presentat a la Conselleria l’àmbit de comunicació i esdeveniments de la institució i han destacat els més de 30 esdeveniments que s’han dut a terme durant l’any 2016. En aquest sentit, el President del CSMC, en nom de tots els associats, ha convidat a l’Honorable Conseller, Jordi Baiget, a presidir les II Jornades d’Immersió Estratègica, que es celebraran a l’Hospital de Sant Pau el pròxim 15 de novembre.

Altrament, el Dr. Julio Villalobos ha ressaltat la importància del Projecte Tractor i el treball entre clústers afins per a poder-lo fer una realitat. Finalment, la Dra. Elisabet Vilella, ha fet èmfasi en la necessitat d’integrar la recerca i la innovació, explicant un dels projectes més recents en el qual s’està treballant: els videojocs i la gamificació com a rehabilitació en l’àmbit de la salut mental.

L’Honorable Conseller, Sr. Jordi Baiget i la Sra Núria Betriu, han manifestat un gran interès en les línies d’actuació futura del Clúster, valorant totes les fites que fins ara s’han assolit, i han explicitat el seu suport en les diferents línies d’actuació prioritàries que s’han exposat durant la reunió, així com el seu compromís envers les persones que pateixen malaltia mental i les seves famílies.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »