XXVII Jornades de Psicologia de l’Activitat Física i l’Esport

20 noviembre, 2020 - 21 noviembre, 2020
XXVII Jornades de Psicologia de l’Activitat Física i l’Esport
Clúster Salut Mental Catalunya

Les Jornades organitzades per l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport (ACPE) són una oportunitat per intercanviar coneixement i d’experiències entre psicòlegs, professionals de l’activitat física i l’esport i esportistes en general.

Enguany, les jornnades seran online i tindran com a eix central els vincles entre l’activitat física i l’esport amb el benestar i la salut mental, tant dels esportistes com de tots els membres de la comunitat.

Les jornades tindran quatre blocs temàtics, amb ponències i taules rodones:

  1. Salut mental i esport d’alt nivell: Experiències d’intervenció i recerca per a la promoció de la salut mental i la prevenció davant riscos i conseqüències de l’alt rendiment: l’estrès i altres trastorns associats a les exigències de la competició esportiva.
  2. Activitat física i l’esport com a recurs per promoure la salut i el benestar: Experiències en psicologia de l’activitat física i l’esport en realitats com l’envelliment saludable, la inclusió social, la diversitat funcional i altres fenòmens d’interès.
  3. Identitat de gènere, orientació sexual i esport: Experiències i línies d’investigació sobre la relació entre la identitat de gènere, l’orientació sexual i la la pràctica d’activitat física i esportiva.
  4. Iniciació esportiva i salut mental: Recerques vinculades al bullying a l’entorn esportiu, l’abús sexual i l’exigència esportiva durant l’etapa formativa.
  5. Programes d’activitat física i salut mental: Diferents entitats del Clúster Salut Mental de Catalunya presentaran projectes que inclouen la pràctica d’activitat física i l’esport entre les seves línies d’intervenció.

 

Teniu més informació en aquest pdf.

Inscripcions aquí.

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »