Workshops ‘Innovació corporativa i transferència tecnològica’

17 mayo, 2021 - 8 junio, 2021
Workshops ‘Innovació corporativa i transferència tecnològica’
Clúster Salut Mental Catalunya

El Clúster Salut Mental Catalunya (CSMC) organitza, amb la col·laboració d’Esade Creapolis, una sèrie de workshops d’Innovació Corporativa que donaran suport al projecte de posicionament estratègic del Clúster.

Durant les sessions de treball es presentarà l’informe de tendències disruptives i start-ups dels àmbits de la salut mental, les neurociències i l’envelliment saludable, que està elaborant l’equip d’Esade Creapolis per als socis del Clúster.

A partir d’aquest estudi, podrem aprofundir en l’ecosistema emprenedor per conèixer i aprendre a identificar les tendències més disruptives del nostre entorn competitiu.

També, treballarem per definir conjuntament el posicionament estratègic del clúster i determinar els àmbits estratègics a desenvolupar a través de les activitats del CSMC que es permetran: millorar les capacitats, aportar talent a les companyies i promoure la innovació a les empreses, les entitats i les corporacions.

Finalment, s’esboçaran diferents models de col·laboració amb el sistema emprenedor, així com quines són les necessitats de les empreses en aquest sentit per tal de poder definir nous programes a mida.

Cada sessió de treball estarà adreçada a un segment d’interès diferent: la salut mental, les neurociències i l’envelliment saludable, per a tractar detalladament l’informe de tendències i start-ups forma específica per a cadascuna d’elles.

Calendari 

  • 17 de maig: Salut Mental
  • 25 de maig: Neurociències
  • 8 de juny: Envelliment

Format

Online

Inscriu-te!

 

Amb el suport de:

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »