Webinar: Salut digital i noves professions

16 septiembre, 2020
4:00 pm
Webinar: Salut digital i noves professions
Clúster Salut Mental Catalunya

Una dada inquietant és que més del 70% dels llocs de treball futurs encara no existeixen, pel que podem imaginar quantes vegades tocarà canviar de professió als nostres futurs treballadors. Això comporta que ens caldrà un reciclatge continu al llarg de la vida. Estem preparats per adaptar-nos a aquests canvis? Serem capaços de canviar la forma d’entendre l’aprenentatge i el desenvolupament de les carreres professionals?

De tot això en parlarem visualitzant-ho en l’innovador i dinàmic àmbit de la Salut Digital.

Ponents:

Andrea Barbiero
L’Andrea treballa ajudant els actors de l’ecosistema sanitari en la transformació digital i la innovació oberta i col·laborativa en salut. Fundadora de Co-Salud i de Health 2.0 a Buenos Aires. Membre actiu d’OuiShare. Cofundadora i secretària de la iniciativa SalusCoop, una cooperativa ciutadana de dades sanitàries per a la ciència.
Mercè Bonjorn
Candidata a Ph.D. en Ciències Socials (Service Innovation i Design Thinking en eHealth) per l’ University of Southern Denmark a través del Projecte Europeu CATCH (Cancer: Activating Technology in Connected Health). Doctorat realizat amb una beca Marie Curie de recerca en Innovació (Programa EU H2020).
Modera: Marc de San Pedro, HUB TIC Salut Social a la Fundació TIC Salut Social.

Inscripcions

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »