Webinar: La transformació dels espais de treball

10 junio, 2020
10:00 am
Webinar: La transformació dels espais de treball
Clúster Salut Mental Catalunya

Data: 10 de juny del 2020
Horari: 10.00 a 11.00h

L’impacte del COVID-19 ha afectat sens dubte el nostre dia a dia, aquesta afectació transformarà la nostra relació amb els espais compartits i l’oficina és un d’ells.

Tot i que el teletreball es consolidarà com una eina més a tenir en compte, l’oficina seguirà activa i els espais de treball seguiran essent un lloc clau per generar sinèrgies, sincronitzar equips i compartir coneixement. Per això cal preparar l’oficina per tornar a una nova normalitat.

Una normalitat a la qual el benestar i la salut de les persones tindrà un pes encara més rellevant que el que ha tingut fins ara.

Amb aquest objectiu apareixeran noves solucions, protocols i zonificacions per a la prevenció i el control d’accés per a que el coronavirus no entri a l’oficina. No només serà clau la prevenció sino oferir la confiança i la percepció de seguretat a tots aquells que interactuin amb els nostres espais.

L’Oriol Ventura, de l’empresa Ovicuo Design, des de la perspectiva del disseny i amb una visió global, posant l’usuari en el centre i en relació a les corporacions, compartirà durant el webinar amb els assitents aspectes com ara: la planificació d’escenaris davant la incertesa, el grau de permanència de les transformacions dels espais, els espais psico-saludables, la prevenció, la nova zonificació i distribució, normes i consells més enllà de les normatives, la tecnologia empàtica i nous usos i noves relacions amb els excedents d’espais.

Pots trobar més informació i el formulari de subscripció en aquest enllaç.

Compartir:

CONTACTA
Clúster Salut Mental de Catalunya
Pg. del President Josep Tarradellas, 25
08030 Sant Boi de Llobregat
 93 630 26 53
 secretariat@clustersalutmental.com

Vols estar al dia del sector de la Salut Mental i les Neurociències?

SEGUEIX-NOS

@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »