Webinar: «La soledat de nens, adolescents i famílies a l’era Covid»

26 marzo, 2021
6:00 pm
Webinar: «La soledat de nens, adolescents i famílies a l’era Covid»
Clúster Salut Mental Catalunya

En aquest webinar pretenem enfocar alguns aspectes de la soledat de nens i famílies en el context actual de pandèmia i crisi: la soledat dels nens i adolescents que busquen refugi en les pantalles, elecció o condició per entrar en contacte amb l’altre; la soledat dels nens i adolescents tutelats, aquells que no han sigut tinguts en compte en les seves necessitats bàsiques; la soledat de pares i famílies a l’hora d’exercir la parentalitat, perduts en una normativitat excessiva que a voltes inhibeix o bloqueja les capacitats dels fills.

PONENTS

José Miguel Leo, educador social. Soci i educador de la Institució Balmes SCCL. Membre del Grup de Recerca en Educació Social (Gres). Docent col·laborador del Grau en Educació Social de la UOC.

Graciela Essebag, psicòloga clínica. Psicoanalista. Directora de L’Interrogant. Sar de la Fundación Nou Barris.

Alfons Icart, psicoanalista (SEP-IPA). Director General de la Fundació Orienta. Director de la Revista de Psicopatología y Salud Mental del Niño y del Adolescente. President del Grup-TLP Barcelona. Supervisor de Teràpia Focalitzada en la Transferència (ISTFP).

Moderador: Jordi Borràs.

Discussor: Carme Grifoll.

Aquest webinar és una activitat prèvia al VII Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència “Transicions, exclusions i soldats: desafiaments i respostes”.

 

Més informació

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »