VIII Jornada BCN Salut Mental

8 marzo, 2018
Passeig Bonanova 47 - Barcelona
Col·legi Oficial Metges Barcelona
VIII Jornada BCN Salut Mental
Clúster Salut Mental Catalunya

Tindrem el plaer de tenir amb nosaltres al Professor Jonathan Shedler, referent mundial en l’àmbit de l’Avaluació de l’Efectivitat en la Psicoteràpia, al Professor Alejandro Ávila, catedràtic de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics; a més comptarem també amb la presència de destacats professionals en l’àmbit de la intervenció psicoterapèutica.
 PROGRAMA
9:00 a 9:30  Benvinguda i presentació de la Jornada a càrrec de:

      • Sr. Lluís Lalucat, president de BCN Salut Mental
      • representant de l’Ajuntament de Barcelona, pendent de confirmar.
      • representant del Departament de Salut, pendent de confirmar.

9:30 a 11:00  Confèrencia i debat
“L’eficàcia de la Psicoteràpia Psicodinàmica” a càrrec del Dr. Jonathan Shedler (*), professor associat al Departament de Psiquiatria de la Facultat de Medicina de la Universitat de Denver, i anteriorment director de Psicologia al Departament de Psiquiatria de l’Hospital de la Universitat de Denver, Colorado, USA.
El Dr. Jonathan Shedler és conegut internacionalment com a psicòleg especialista investigador en l’avaluació de les intervencions psicoterapèutiques. El seu article “The Efficacy of Psychadynamic Psychatherapy” ha tingut un gran reconeixement en establir la psicoteràpia psicodinàmica com un tractament basat en l’evidencia. És també l’autor del “Shedler Westen Assessment Procedure (SWAP)” del diagnòstic de la personalitat i els perfils de casos, així com autor de nombrosos articles cientifics.
El Dr. Jonathan Shedler dirigeix internacionalment nombrosos cursos de formació sobre l’eficàcia de la psicoteràpia psicodinàmica, així com grups de supervisió clínica a diferents professionals de la salut mental.
Presentació pel Dr. Joan Vegué, psiquiatre, director mèdic de CPB Serveis Salut Mental i director de l’Àrea Tècnica Assistencial de BCN Salut Mental.
+info

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »