VIII Jornada ACCIÓ – IESE de canvi estratègic en clústers

10 diciembre, 2020
10:00 am
VIII Jornada ACCIÓ – IESE de canvi estratègic en clústers
Clúster Salut Mental Catalunya

Vols conèixer els casos empresarials catalans més sorprenents de canvi de model de negoci, de reorientació i d’adaptació als nous mercats?

Vols saber com portar a terme una reorientació estratègica de gran importància? I com han viscut, professionals com tu, la gestió d’aquests canvis?
Arriba la 8a edició de la reeixida sessió anual d’ACCIÓ amb la col·laboració de l’IESE Business School. El pròxim 10 de desembre, es presentaran els tres casos seleccionats d’empreses de diferents sectors que han sabut transformar-se per seguir sent competitives en un entorn tan canviant com l’actual.

Aquests casos tenen com a objectius, per una banda, sedimentar coneixement sobre models de negoci guanyadors en els diferents clústers. Per l’altra, posicionar el model català de clústers, en general, i les empreses que l’integren, en particular en el circuit formatiu d’escoles de negoci de primer nivell internacional.

Aquests són els tres casos empresarials seleccionats el 2020:

  • FILMIN (Clúster Audiovisual de Catalunya)
  • ITA CLINIC BCN SL (Clúster de Salut Mental)
  • VALLFORMOSA (Clúster INNOVI)

Aquests casos d’èxit són una excel·lent eina de treball i et permetran conèixer tant els problemes com les oportunitats a què enfrontar-te en casos similars. Un dels objectius és que desenvolupis habilitats per gestionar aquests canvis i perquè implementis solucions de manera sistemàtica.

Més informació

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »