Sessió informativa del programa pilot ‘Shared Value’ per incorporar criteris més sostenibles a la teva empresa

28 enero, 2021
3:00 pm
Sessió informativa del programa pilot ‘Shared Value’ per incorporar criteris més sostenibles a la teva empresa
Clúster Salut Mental Catalunya

Des del Clúster Salut Mental Catalunya, juntament amb ACCIÓ, impulsem un nou programa centrat en acompanyar les empreses del clúster a iniciar la seva transició cap a models més sostenibles i circulars que es posarà en marxa el pròxim mes de març de 2021. A través de l’eina que ens ofereix la Certificació B-CORP, juntament amb la seva metodologia de treball alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS), descobrireu un programa pilot per a introduir els conceptes i eines enfocades a analitzar l’empresa en matèria de sostenibilitat ambiental i social.

En aquest sentit, el Clúster Salut Mental Catalunya organitza el proper 28 de gener a les 15h, amb la col·laboració d’ACCIÓ, una nova sessió informativa, gratuïta i oberta a totes aquelles empreses intreressades a participar en aquest programa. Entre d’altres, explicarem el marc teòric de l’anomenat «Shared Value» i la importància de l’impacte social i mediambiental, que hauria de ser tan rellevant com l’econòmic en qualsevol estratègia empresarial. També abordarem les analogies i implicacions que el valor compartit pot tenir en el treball amb clústers, desenvoluparem els èxits de pilots anteriors d’ACCIÓ i com serà el fucionament i els requisits per participar en el programa.

Programa

  • Antecedents i context Shared Value en el CSMC.
  • Concepte Shared Value I certificació B-corp.
  • Desenvolupament dels 6 pilots duts a terme en el 2019-2020: èxits / milestones i status dels objectius.
  • Mode de funcionament i requisits de partcipació de la propera convocatòria.

Persones convidades

Joan Martí, director de la unitat de clústers d’ACCIÓ, i Pau Virtudes, gestor de projectes de dinamització de clústers d’ACCIÓ.

 

Inscripció gratuïta i obligatòria aquí

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »