Sessió de llançament del Programa «Shared Value»

7 julio, 2021
11:00 am
Sessió de llançament del Programa «Shared Value»
Clúster Salut Mental Catalunya

El proper 7 de juliol de 11h, el CSMC organitza amb la col·laboració d’ACCIÓ i CataloniaBio & HealthTech, la sessió de llançament del Programa Shared Value, per iniciar la transició de les organitzacions cap a models més sostenibles. Aquesta sessió informativa serà gratuïta i oberta per a tothom.

A través de l’eina que ens ofereix la Certificació B-CORP, juntament amb la seva metodologia de treball alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS), descobrirem un programa pilot per a introduir els conceptes i eines enfocades a analitzar l’empresa en matèria de sostenibilitat ambiental i social.

Objectius del programa

  • Identificar, investigar i prioritzar oportunitats de negoci de generació de valor compartit transformables en projectes concrets i executables a mig/llarg termini, donant resposta als reptes estratègics de les empreses del sector.
  • Introduir les eines enfocades a  analitzar les entitats en matèria de sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

A qui esta dirigida aquesta sessió informativa?

A totes aquelles empreses que vulguin identificar oportunitats de negoci de generació de valor compartit, que millorin la competitivitat empresarial, fomentant una millora de resultats econòmics, socials i mediambientals de les empreses a través de la incorporació de la sostenibilitat en l’estratègia corporativa.

Modalitat: on-line.

 

Inscripció gratüita aquí 

 

Amb el support de:

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »