Seminari Virtual: Com impulsa la crisi el replantejament dels reptes estratègics

1 julio, 2020
10:00 am
Seminari Virtual: Com impulsa la crisi el replantejament dels reptes estratègics
Clúster Salut Mental Catalunya

La crisi del COVID-19 està impactant clarament en els reptes estratègics de les empreses i, en conseqüència, en els models de negoci.

Un aspecte clau, que sovint no es té en compte, són els criteris de compra dels clients. Cal entendre l’evolució dels criteris al llarg del temps, ja que la visió del client és clau per entendre el mercat. Sobretot cal entendre els criteris de compra nous, diferents, els que corresponen als demandants més sofisticats, que incorporen tendències de futur. En definitiva, entendre com la gent que compra diferent pot donar lloc a nous models de negoci.

En aquest seminari virtual, Lluís Ramis, soci director de Cluster Development, analitzarà tots aquests factors i com ha canviat la manera de comprar dels clients en només uns mesos.

A la sessió es treballaran exemples empresarials pràctics, tant del sector de consum (B2C), com l’industrial (B2B). També veurem com el treball en clau clúster permet entendre els canvis de forma agregada i activar projectes per passar a l’acció.

Aquest seminari forma part del Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”, organitzat per ACCIÓ i pels 29 clústers del programa Catalunya Clústers.

Inscripcions en aquest enllaç.

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »