Seminari “Com aplicar el valor compartit a la salut”

13 julio, 2020
4:00 pm
Seminari “Com aplicar el valor compartit a la salut”
Clúster Salut Mental Catalunya

Aprendrem com crear, mesurar i també com maximitzar, gràcies al treball del clúster, el valor compartit d’una empresa.

El Clúster Salut Mental Catalunya organitza el pròxim 13 de juliol a les 16h, amb la col·laboració d’ACCIÓ, una xerrada per parlar sobre la teoria del «Shared Value» i la importancia del benefici social que és igual o més important que el monetari.

A banda de començar a conèixer el marc teòric del concepte valor compartit i el canvi de paradigma cap a un capitalisme més humanitzat, la xerrada abordarà la vessant més pràctica de la mà de l’empresa Ferrer, actualment en procés de certificació.

Igualment, coneixerem les analogies i implicacions que el valor compartit pot tenir en el treball amb clústers. És aquest sentit, és importat destacar que els clústers són ecosistemes que poden generar projectes de valor compartit. De fet, treballar en clau clúster pot suposar una millora social, mediambiental o laboral, alhora que pot aconseguir augmentar els resultats econòmics de l’empresa que aplica els projectes de valor compartit.

En definitiva, en aquest seminari tractarem la creació de valor compartit a una empresa, com maximitzar-lo a través del treball de clúster i com mesurar-lo a través de la metodologia B-Corp, utilizada a nivel global.

Programa

  • ‘Clústers i Valor Compartit’ amb Joan Martí, director de la unitat de Clústers d’Acció 
  • ‘La metodologia B-corp , estratègia de mètriques’ amb Pau Virtudes, gestor de projectes de dinamització de clústers d’Acció
  • ‘Ferrer i el seu procés en valor compartit. Un cas de certificació en la industria farmacèutica’ amb Marta Anglada, Sustainability Manager a Ferrer
Inscripcions al seminari aquí
Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »