Programa Valor Compartit, Taller 2

14 octubre, 2021
Programa Valor Compartit, Taller 2
Clúster Salut Mental Catalunya

Ja està oberta la inscripció pel segon taller del Programa Valor Compartit!

‘Capacitació en eines de mesura B Corp’

Data: 14 d’octubre

Organitza: Clúster Salut Mental Catalunya, CataloniaBio & HealthTech i ACCIÓ, amb la col·laboració de la consultoria estratègica Roots for Sustainability.

Aquest programa consisteix en tallers de capacitació i consultoria especialitzada per treballar la identificació d’oportunitats de valor compartit entre les empreses participants i el diagnòstic de cada empresa en matèria de sostenibilitat i l’aplicació de possibles millores en els resultats econòmics, socials i mediambientals en base a la metodologia B-Corp.

Mentors:

El programa Valor Compartit comptarà amb els experts d’R4S, una agència amb més de 10 anys de trajectòria en dissenyar, implementar i avaluar projectes de transformació per a empreses, entitats i governs en els camps de la sostenibilitat, l’impacte social i els negocis inclusius. R4S va portar el Moviment B Corp a Espanya el 2014 i actualment presideix el patronat de B Lab Spain (fundació impulsora del Moviment B Corp a Espanya).

A qui esta dirigit aquest taller?

Aquest taller és exclusiu per a socis.

Registre:

Socis del Clúster Salut Mental Catalunya i CataloniaBio & HealthTech: inscripció al programa complet que inclou els 3 tallers (gratuïts).

Els tallers es duran a terme on-line via Zoom. Es farà arribar l’enllaç als inscrits prèviament.

Les places són limitades!

 

Inscripció gratuita aquí 

 

Amb el suport de:

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »