Programa Valor Compartit, Taller 1

30 septiembre, 2021
10:00 am
Programa Valor Compartit, Taller 1
Clúster Salut Mental Catalunya
VC_taller_1

Obrim el primer taller de capacitació i consultoria especialitzada del Programa Valor Compartit:

‘Identificació d’oportunitats de negoci de valor compartit econòmic, social i mediambiental’

Data i hora: el 30 de setembre, de 10:00 a 12:30 h

Organitza: Clúster Salut Mental Catalunya, CataloniaBio & HealthTech i ACCIÓ, amb la col·laboració de la consultoria estratègica Roots for Sustainability.

Aquest programa consisteix en tallers de capacitació i consultoria especialitzada per treballar la identificació d’oportunitats de valor compartit entre les empreses participants i el diagnòstic de cada empresa en matèria de sostenibilitat i l’aplicació de possibles millores en els resultats econòmics, socials i mediambientals en base a la metodologia B-Corp.

Mentors:

El programa Valor Compartit comptarà amb els experts d’R4S, una agència amb més de 10 anys de trajectòria en dissenyar, implementar i avaluar projectes de transformació per a empreses, entitats i governs en els camps de la sostenibilitat, l’impacte social i els negocis inclusius. R4S va portar el Moviment B Corp a Espanya el 2014 i actualment presideix el patronat de B Lab Spain (fundació impulsora del Moviment B Corp a Espanya).

A qui esta dirigit aquest taller?

Aquest taller estarà obert a tots els socis i/o representants d’entitats del sector, que volen millorar la seva competitivitat als àmbits social, econòmic i mediambiental.

Registre:

Socis del Clúster Salut Mental Catalunya i CataloniaBio & HealthTech: inscripció al programa complet que inclou els 3 tallers (gratuïts).

No socis: poden participar al Taller 1 (200 € + IVA).

Els tallers es duran a terme on-line via Zoom. Es farà arribar l’enllaç als inscrits prèviament.

Les places són limitades!

 

Inscripció gratuita aquí 

 

Amb el suport de:

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »