Missió Internacional del sector «silver economy» a París – Cancel·lada

26 mayo, 2020 - 28 mayo, 2020
Missió Internacional del sector «silver economy» a París – Cancel·lada
Clúster Salut Mental Catalunya

MISSIÓ CANCEL·LADA

Participa en la missió del mes de maig a París i coneixeràs de primera mà les oportunitats que el mercat francès et pot oferir, faràs una visita de prospecció al mercat en el marc de la Fira SantExpo2020 (abans París Healthcare Week), el saló internacional de salut i innovació, l’esdeveniment de referència del sector, la fira aplega més de 30.000 participants i 850 expositors, principals actors del sector salut per explorar, intercanviar i debatre nous productes i idees.

El sector de la Silver Economy a França està en fort creixement, mou prop de 100 mil milions d’euros en aquest país, i es preveu que aquesta xifra arribi als 130 mil milions d’euros el 2025.

A França ja fa anys que s’aplica una política de foment del sector. Gràcies a la llei sobre l’adaptació de la societat a l’envelliment de la població, l’estat dóna suport i acompanya l’auge econòmic del sector. L’any 2019 el govern francès va engegar un nou pla de foment de la Silver Economy. L’estat francès també anima les regions a posar en marxa una verdadera estratègia territorial de Silver Economy.

A qui va dirigit? 

  • Empreses de l’àmbit TIC – Digital aplicat a la salut (e-healthapps, telemedicina, etc.)
  • Empreses amb tecnologies i dispositius mèdics dirigides a aquest sector de població (audiòfons, oftalmologia, odontologia, etc.)
  • Centres tecnològics, entitats i institucions amb interessos en aquest sector

Més informació

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »