Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure

18 noviembre, 2020
10:00 am
Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure
Clúster Salut Mental Catalunya

Aquesta trobada que la Fundació Mutuam Conviure organitza anualment des del 2006 té com objectiu debatre temes d’actualitat i d’interès entre els professionals que treballen en el sector sanitari i d’atenció a la dependència, contribuint a l’actualització i posada en comú de coneixements. La jornada combina les ponències d’especialistes de referència en el tema que centra cada edició i les taules rodones, en què professionals interns i externs que treballen en la matèria fan un debat, i està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries-Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.

Durant l’acte, que se celebra a l’Auditori del Col·legi de Metges de Barcelona, habitualment es fa el lliurament dels Premis de Recerca d’atenció sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure. Amb una dotació de 6.000 euros per a cada proposta de projecte guanyadora, aquesta iniciativa és una bona mostra del compromís de l’entitat per fer avançar en coneixement i per a la millora continuada en l’àmbit de l’atenció sociosanitària.

Aquest any 2020, degut a la irrupció de la COVID-19, la 15a edició de la Jornada Sociosanitària d’enguany, se celebrarà en format WEBINAR el proper 18 de Novembre. La convocatòria dels Premis de Recerca d’Atenció Sociosanitària es va haver d’anul.lar i per tant, aquest any no hi haurà el tradicional lliurament de premis durant la jornada.

Consulta el programa

Inscripció gratuïta 

 

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »