Jornada 5G i Salut

15 junio, 2021
3:30 pm
Jornada 5G i Salut
Clúster Salut Mental Catalunya
Jornada-5G-salut

Organitza: Fundació TIC Salut Social i la Fundació i2CAT

Estem entrant a una era plena de possibilitats innovadores marcada per la tecnologia 5G. I això es reflexa a molts sectors, entre ells, el de la salut i el benestar social.

Quan parlem de xarxes 5G hem de tenir en compte que no es tracta d’una mera evolució de les xarxes mòbils, sinó que estem davant d’una transformació disruptiva. Aquest nou paradigma multiplica les possibilitats d’ús de les xarxes mòbils gràcies a una velocitat de transmissió de dades vint vegades superior a la que ofereix el 4G, una comunicació en temps real, una disponibilitat de la xarxa pràcticament garantida i un increment de la densitat de dispositius connectats. Així doncs, la 5G dóna lloc a nous usos i possibilitats que tenen i tindran un paper determinant en el procés de digitalització del nostre país i molt especialment en el sector de la salut. La transformació digital d’aquest sector beneficiarà les persones, els sistemes sanitaris i l’economia.

Actualment, les tecnologies digitals avançades com les comunicacions mòbils 5G, la intel·ligència artificial o la supercomputació ofereixen noves oportunitats per transformar la forma en que rebem i proporcionem els serveis de salut i l’atenció sanitària.

La Fundació TIC Salut Social i la Fundació i2CAT presenten la jornada en format webinar “5G i Salut” per tal d’aprofundir en aquest canvi de paradigma i d’identificar-ne els reptes i perspectives de futur.

Modalitat: on-line

Inscripcions i agenda

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »