Webinar: L’impacte de la Covid-19 en la salut mental dels professionals sanitaris

1 julio, 2020
7:30 pm
Webinar: L’impacte de la Covid-19 en la salut mental dels professionals sanitaris
Clúster Salut Mental Catalunya

El personal sanitari (PS) és el que més ha patit tota la crisi del Covid-19, enfrontant-se a situacions traumàtiques a diari durant mesos. L’objectiu d’aquest seminari virtual és presentar revisió de la informació que s’ha publicat fins ara sobre l’impacte de la Covid-19 en la salut mental dels professionals sanitaris. Però també mostrar algunes iniciatives desenvolupades en l’àmbit nacional i internacional per ajudar al PS dins aquest context de pandèmia. Igualment es farà èmfasi en el paper clau dels serveis de salut en la prevenció i tractament dels trastorns mentals dels professionals de la salut en qualsevol circumstància. 

La sessió no es limitarà només a exposar i analitzar dades, sinó que pretén reflexionar sobre els aspectes als que s’han hagut d’enfrontar els PS explicant algunes experiències personals durant aquest període.

Per parlar de tot això, comptarem amb:

Dr. Víctor Pérez Sola. Psiquiatra. Doctorat en Medicina per l’UAB. Director de Neuropsiquiatría i Addiccions de l’Hospital del Mar. Director del Grup d’Investigació Mental del IMIM i professor titular de Psiquiatría de la UAB. Coordinador nacional del EAAD (European Alliance Against Depression).

Dra. María Dolores Braquehais Conesa. Psiquiatra. Cap clínica al Programa d’Atenció Integral al Professional de la Salut i el Malalt, amb seu asistencial a la Clínica Galatea-PAIMM (Barcelona). Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universidad Complutense de Madrid. Doctora en Psiquiatría per la Universitat de Alcalá de Henares. Llicenciada en Filosofia per la UNED. 

Aquest seminari és la segona sessió dels webinars “Reptes per a la psiquiatria en l’era post-covid”.  Està organitzat per l’INAD (Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions) de l’Hospital del Mar, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, la @SCSL (Societat Catalana de Salut Laboral) i Lundbeck.

Per accedir al webinar, cal fer clic a aquest enllaç.

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »