III Congrés Internacional sobre el Potencial dels Boscos en la Salut

7 octubre, 2019 - 10 octubre, 2019
L'horari canvia segons la data
III Congrés Internacional sobre el Potencial dels Boscos en la Salut
Clúster Salut Mental Catalunya

El Congrés es fonamenta en dues agendes. Una primera, pròpia d’un congrés, que té per objectiu actualitzar la recerca biomèdica sobre el potencial dels boscos en la salut, així com generar un espai de trobada i d’intercanvi de coneixement i d’experiències. Entre les activitats del Congrés va destacar la jornada a bosc a la Garrotxa, i la inclusió de diverses dinàmiques participatives.

La segona agenda, més territorial, persegueix aprofitar l’enorme oportunitat que representa per a la Garrotxa i per a Catalunya organitzar un Congrés d’aquesta transcendència, per tal de generar un impacte positiu real a diferents nivells. Entre aquests, cal destacar: consolidar el mètode Sèlvans, constituir un fons públic-privat per valoritzar els serveis ecosistèmics d’aquests boscos, propiciar una entesa entre departaments de la Generalitat, entre d’altres. Consulta el programa. 

A qui va dirigit? El Congrés va dirigit a totes les persones i organitzacions que tenen interès a ampliar el coneixement i la capacitat de conservació i valorització de la natura en general, i dels boscos d’alt valor ecològic en particular; a les que desenvolupen activitats en el medi natural; als propietaris i propietàries de boscos públics o privats; a professionals, responsables, personal tècnic i d’investigació de ciències de la salut, el benestar, el medi ambient i la gestió forestal; a alumnat de postgraus i màsters, i doctorands en aquestes matèries.

Més informació

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »