Healthcare & Medical Technologies Japan – Korea

15 marzo, 2020 - 20 marzo, 2020
Healthcare & Medical Technologies Japan – Korea
Clúster Salut Mental Catalunya

Descobreix el sector de la Salut i les Tecnologies mèdiques i estableix nous contactes de negoci amb les missions empresarials a Japó i Korea. 

Del 15  al 18 Marça del 2020 a Tokyo Big Sight Exhibition Centre

La missió finançada per la UE permetrà fins a 40 empreses europees seleccionades mostrar les seves darreres novetats a la fira Medtec Japan 2020, celebrat al Tokyo Exhibition Sight Center Center.

Del 16 al 20 de Març del 2020 a Seoul, South Korea

Fins a 50 empreses d’Europa seran seleccionades per a la missió empresarial, la qual estarà plena de reunions previament planificades amb empreses locals, visites guiades i 2 dies d’exhibició.

Després dels 2 dies d’exhibició, els participants també tenen una oportunitat de visitar la Korea International Medical & Hospital Equipment Show (KIMES), un esdeveniment de reputació mundial que reuneix els noms més grans de la indústria.

A qui va dirigit? Empreses que desenvolupin tecnologies assistencials, equipament mèdic, TIC per a la salut, telemedicina, assistència sanitària en nanotecnologia per a la salut, tecnologies i serveis de recerca i desenvolupament i productes dentals. 

Més informació

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »