Fòrum empresarial: Oceans blaus d’innovació. Visions transformadores en l’entorn empresarial

17 noviembre, 2020
10:00 am
Fòrum empresarial: Oceans blaus d’innovació. Visions transformadores en l’entorn empresarial
Clúster Salut Mental Catalunya

La innovació és un factor imprescindible en el sector empresarial i sobretot en un moment difícil com l’actual que requereix de totes les eines possibles per poder transformar, crear o adaptar les empreses a la nova situació.

Estem en una època de canvis. Alguns dels quals ja els podíem intuir però s’han vist accelerats, ampliats i modificats tant a escala social com empresarial per l’arribada d’una pandèmia global com la que estem vivint.

En aquest entorn, la innovació com a eina i palanca de progrés esdevé fonamental per tal que les societats puguin continuar desenvolupant-se. Les ciutats són els escenaris on aquestes innovacions es dissenyen i es practiquen per tots els agents, des de les empreses als propis ciutadans.

Aquest Fòrum Empresarial pretén establir un marc de reflexió que estimuli la generació d’idees i projectes que aportin un millor futur per tots plegats. Tres empreses ubicades a Sant Boi de Llobregat presentaran la seva experiència en el procés de renovació i d’innovació en un moment com l’actual: PROMAUT Engineering Solutions, EVARM i PROMERCA.

 

Programa

BENVINGUDA
Per part de l’Alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Sra. Lluïsa Moret.

PONÈNCIA
– OCEANS BLAUS D’INNOVACIÓ, Sr. Joan Sansaloni, Gerent del programa Innovació. ACCIÓ, Generalitat de Catalunya.

CONVERSAREM AMB:
diferents empresàries i empresaris que han posat en marxa experiències innovadores:

– PROMAUT Engineering Solutions, empresa referent en solucions d’enginyeria d’automatització. Sr. Joan Matutano, Soci fundador i President i la Sra. Núria Mañes, Business manager.

– EVARM, empresa d’enginyeria referent que dóna solucions de mobilitat sostenible amb combustibles alternatius. Sr. Xavier Ribas, Gerent.

– PROMERCA, empresa referent especialitzada en envasat de sucres, edulcorants, xocolata i cafè en format individualitzat. Sr. Jordi Tomás, Director General.

TORN DE PREGUNTES

COMIAT I AGRAÏMENTS
a càrrec de la Regidora de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Sra. Elisabet Latorre.

Format: Streaming (gravació amb presència dels ponents) a Cal Ninyo.
A les empreses que realitzin la inscripció se’ls farà arribar l’enllaç virtual de l’acte.

 

Més informació

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »