Formació online ‘Parentalitat i criança en l’era COVID’

22 septiembre, 2020
5:30 pm
Formació online ‘Parentalitat i criança en l’era COVID’
Clúster Salut Mental Catalunya
curs online Parentalitat i criança en l’era COVID

Formació de la mà de la psicopedagoga Dominique Sabbah i organitzada per la Fundació Orienta.

Es discutiran alguns dels desafiaments que planteja l’actual era COVID a pares i educadors en l’exercici de la criança de nens i joves. Els contextos socials d’incertesa i por, provocats pel confinament, poden afavorir l’aparició de dificultats adaptatives en els nens. L’actitud favorable dels pares i els suports rebuts per les famílies són els factors de protecció determinants per ajudar els nens a recuperar un sentiment de confiança i seguretat suficients.

Docent
Dominique Sabbah, psicopedagoga per la Universitat Hebrea de Jerusalem. En la seva pràctica professional s’ha especialitzat en l’atenció a nens i adolescents víctimes de trauma i terrorisme.
En la seva activitat docent imparteix cursos de formació en Psicotraumatologia infantil: Hospital Universitari Gregorio Marañón (residents de Psiquiatria i Psicologia), equips d’emergències i catàstrofes dels col·legis de psicòlegs. Formació de Postgrau en diferents Universitats espanyoles. Ponent en congressos de Victimologia infantil. Membre de la Societat Internacional d’Estudis per a l’Estrès Traumàtic ISTSS.

 

Inscripcions i programa del curs aquí.

 

Compartir:
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »