ACTIVA’T presenta un programa de formació per a formadors/es en el Manual de Recuperació i Autogestió del Benestar

1 abril, 2021 - 31 octubre, 2021
ACTIVA’T presenta un programa de formació per a formadors/es en el Manual de Recuperació i Autogestió del Benestar
Clúster Salut Mental Catalunya

Des del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de la Direcció General de Planificació en Salut s’inicia una formació en el Manual per a la recuperació i l’autogestió del benestar en els Serveis de Rehabilitació Comunitària (SRC) del territori amb el suport del Clúster Salut Mental Catalunya i la Federació Salut Mental Catalunya.

El Manual per a la recuperació i l’autogestió del benestar s’ha elaborat en el marc del projecte Activa’t per la Salut Mental. Consisteix en uns materials sobre el model de recuperació en salut mental per ser utilitzats per part dels professionals de salut mental i addiccions, de manera conjunta amb persones amb problemes de salut mental, en tallers de treball grupals o sessions individuals.

Aquesta formació, anomenada “Formació de Formadors”, té com a objectiu donar a conèixer als professionals la rellevància d’aquest Manual com a eina terapèutica en el procés de recuperació de les persones usuàries dels SRC. A més, també pretén que els professionals treballin els materials, els aprenguin a utilitzar i puguin reflexionar sobre com organitzar els tallers que hauran d’impartir. Finalment, es promourà la familiarització amb material didàctic que serveix de suport per les 12 sessions que formen el taller de capacitació.

  • Docència online dins de la plataforma formativa Moodle del Departament de Salut.
  • Coordinació: Activa’t per la salut mental i Pla director de salut mental i addiccions.

A l’abril s’iniciarà una primera edició del curs únicament dirigit als 13 SRC que van participar en l’elaboració del Manual.

Període: abril – octubre 2021

 

Más informació disponible ben aviat.

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »