Clusters Day 2021

22 septiembre, 2021
9:30 am
Clusters Day 2021
Clúster Salut Mental Catalunya
accio-valor-compartit
Valor compartit: La revolució de les empreses amb propòsit

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quina importància té el valor compartit en ple segle XXI? I en la competitivitat empresarial?

Catalunya, a través del programa Catalonia Clusters d’ACCIÓ, és pionera al món per treballar la integració del valor compartit entre les empreses d’un clúster. Un procés dirigit a ajudar-les a desenvolupar una estratègia per incorporar nous objectius basats en criteris econòmics, socials i mediambientals.

Cada cop més, s’exigeix a les empreses mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar l’impacte que les seves accions tenen a l’entorn o al món sencer. El valor compartit és, doncs, un concepte en expansió que posa al centre de l’estratègia aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o la sostenibilitat. I que ben aviat serà imprescindible.

Catalonia Clusters d’ACCIÓ ortanitza la primera edició del Clusters Day: La revolució de les empreses amb propòsit, una jornada dedicada a donar a conèixer les estratègies de valor compartit i les empreses que ja les apliquen; la importància del model B-Corp o l’oportunitat d’escoltar experiències internacionals punteres.

Vols sumar-te a la revolució de les empreses amb propòsit?

Programa i inscripcions

No et perdis el primer taller del Programa Valor Compartit, el proper 30 de setembre, organitzat pel Clúster Salut Mental Catalunya, CataloniaBio & HealthTech i ACCIÓ.

Compartir:
Cluster catalonia
Acció
Xarxa TECSAM
@COPYRIGHT Clúster Salut Mental Catalunya
Translate »